Overenskomst

Vedr. overenskomsten​

​Regionerne har opsagt overenskomsten med tandlægerne. I stedet for at lade den nuværende overenskomst fungere, indtil en ny kunne forhandles på plads, har sundhedsministeren lavet en særlov med virkning fra 01-06 2018. Overenskomsten indeholder, som en væsentlig del, den økonomiske ramme for hvor meget patienterne får i tilskud, på en lang række ydelser. Der lægges op til at spare 20 % på sygesikringsandelen, svarende til en besparelse på 300 mill. Kroner. De 300 mill. kroner blev skåret af budgettet i 2008 med budget overskridelser til følge, som tandlægerne delvist, har tilbage betalt til regionerne de mellemliggende år.

Det er et budget langt under vores kollegaer i resten af Skandinavien. Det betyder, på sigt, større egenbetaling for patienterne, hvilket vil belaste de økonomisk svagt stillede i samfundet yderligere. Mon ikke denne manøvre er led i en større afvikling af velfærdsmodellen, dels på hele sundhedsområdet, men også i samfundet generelt.

Vi vil løbende holder Jer orienteret om situationen.

Med venlig hilsen
Tandklinikken Vestfyn

Kontakt Tandklinikken Vestfyn

Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling. Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn. Ring til os på telefon (+45) 52 37 04 93 eller send en mail til kontakt@tandklinikkenvestfyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.