Kroner og broer

Vi laver kroner og broer

Kronebehandling udføres i den situation, hvor tanden er så nedbrudt, at almindelig fyldningsbehandling ikke er tilstrækkelig.

En rodbehandlet tand vil ofte kræve kronebehandling, da en sådan tand mister sin elasticitet og bliver skør og skrøbelig, og sædvanligvis har mistet meget tandsubstans.

Det kan være nødvendigt at bygge tanden op med forankring af en stift i roden med guld, en såkaldt støbt opbygning i guld.

Kronen fremstilles i guld eller hel keramiske kroner.

Broer anvendes, hvor der mangler en eller flere tænder. De eksisterende tænder bruges som bropiller, hvorpå broen cementeres og er dermed ikke aftagelig. Ikke at forveksle med proteser og delproteser som er aftagelige. Materialerne er som ved enkeltkroner.

Kontakt Tandklinikken Vestfyn

Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling. Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn. Ring til os på telefon (+45) 52 37 04 93 eller send en mail til kontakt@tandklinikkenvestfyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.