Om os

Tandklinikken Vestfyn

Vestfyns implantatcenter står for en faglig kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke livet igennem.

Din lokale tandklinik i Aarup

Vi lægger vægt på, at du kan forlade tandlægestolen med et smil. Derfor er omsorgsfuld behandling, god kommunikation og individuel vejledning kerneværdier for os.

Vi foretager alle former for tandbehandling inklusiv implantatbehandling, kirurgi og narkosebehandling. Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

For at du kan være sikker på altid at få den bedste behandling, sørger vi for, at teamet på klinikken løbende efteruddanner sig. På den måde er vi altid på forkant og ajour med den nyeste viden.

Læs mere om Vestfyns implantatcenter under de forskellige menupunkter eller ring til os for en aftale.​

Med venlig hilsen

Teamet Tandklinikken Vestfyn

Mød vores team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter

Kontakt Tandklinikken Vestfyn

Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling. Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn. Ring til os på telefon (+45) 52 37 04 93 eller send en mail til kontakt@tandklinikkenvestfyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.