Ny patient

Du er altid velkommen hos os​

Vi foretager alle former for tandbehandling inklusiv implantatbehandling, kirurgi og narkosebehandling.

Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

Vigtig informationer til nye patinter

  • ​Betaling foregår kontant efter hver behandlingsseance.
  • Nye patienter bedes medbringe min. 800,- kr. til første besøg.
  • ​Ved større behandlinger laves aftaler om forudbetalinger – spørg i receptionen.
  • ​Vi udarbejder gerne prisoverslag.

Nye patienter bedes møde 10 min. før den aftalte tid, så der er god tid til at sige goddag, udfylde papirer og i det hele taget blive budt velkommen hos os.

Ved afbud senere end 12 timer før den aftalte tid eller udeblivelse uden afbud afregnes et honorar ifølge overenskomst med den offentlige sygesikring.

​Vi bestræber os på at overholde tidsplanen, så du skal vente mindst muligt på os – derfor beder vi dig gøre det samme, altså at komme til den aftalte tid.

​Kun gennem konstruktiv kritik kan vi blive bedre, så både positive og negative kommentarer om os, klinikken, behandlingen mv. er meget velkomne.

​Med ærlighed kommer vi længst!​

Frit tandlægevalg for børn

Omkring 1/8 vil det igen blive mulighed for tilmelding af børn i Assens kommune. Vi gør opmærksom på at der ingen egenbetaling.

Man kan igen tilmelde på Assens kommunale tandpleje`s hjemmeside.

Nu da børnene i Assens kommune kan tilmeldes privat praksis, vil vi lige informere om at der ikke er nogen udgift til tandbehandling, da vi har en kontrakt med Assens kommune.

Som sagt er tilmeldingen åben på Assens kommunale tandplejes hjemmeside.

Kontakt Tandklinikken Vestfyn

Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling. Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn. Ring til os på telefon (+45) 52 37 04 93 eller send en mail til kontakt@tandklinikkenvestfyn.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.